Himla fuskit.

Jag är inte alls lite avis på morsan som är i Stockholm i helgen och ska se Globen HorseShow, närå. Inte det minsta.
Eller jo - det är jag. Nå så jävulskt. Så himla orättviiiiiist! Jag vill oxå!
Nästa år kanske..? ;)

Annars så händer det inte så mycket här. 2/4 av familjen verkar ha drabbats av nån light-variant av Sjukan. Byta blöja på Viggo är inte det roligaste, och jag är för första gången i mitt liv tacksam över att jag är förkyld och tät i näsan.

Nä, nu måste jag hitta på nått att käka till lunch, sen ska jag se om jag kan få sy julgardinerna som ska hänga i köket.
Vi hörs!

Jo, om det är nån som undrar varför Annikas blogg är borta, så hälsar hon att hon helt enkelt inte har tid med den just nu. Too much work å sånt ni vet.

Här går det undan minsann.

Jisses, jag hinner ju knappt med. Blogga alltså.

Ja, förra fredagen fyllde ju Viggo 1 år. Kalaset hölls på lördagen i Piteå. Var enklast och smidigast så, då merparten av släkten bor där, och det inte är fullt lika långt för mina föräldrar att köra. Dessutom var ju alla här för inte så länge sedan, när Hampe fyllde år.
Viggo fick ju såklart en alldeles egen tårta att kladda med, och det kladdades hejvilt kan jag säga. Dom som satt för nära fick skylla sig själv ;)
Några presenter blev det oxå - kläder, bilar, boll, och lite andra leksaker. Mycket uppskattat, då Viggo mest har Hampes gamla halvtrasiga leksaker (även om 1åringen själv tyckte att pappret och snörena var roligast) Och det är samma sak med kläderna. Stackarn har ärvt största delen av sin garderob, så det är alltid kul att få nått nytt!
Sen på söndagen så åkte jag och barnen vidare till Arvidsjaur (eller Utterbacken ska man väl säga nuförtiden.. ;) ) och stannade där några dagar. Där hade snön kommit, så Hampe hann med skidor, pulka, fyrhjuling och skoter. Tragiskt nog så var det någon *host* som var för klen för att få igång morfars gamla racerskoter (läs pansarvagn) så det blev inte så mycket sånt tyvärr.
Tur det har kommit mycket snö här i Umeå dom senaste dagarna, så jag får skotta ;P



Önskelista del 2.

Herregud - jag gömde ju det viktigaste på önskelistan!
*gör om, gör rätt*

* KAMERA! (det är typ panik. Våran är trasig. Helst behöver jag en precis nu, eftersom Viggo fyller år imorrn)
* Pengar till shopping
* En ny tatuering
* Stövlar
* Dammsugare (den vi har nu får man tinnitus av..)
* Wii Fit.
* Mascara
* Kläder

Önskelista

Jag har alltid så svårt att komma på vad jag önskar mig i julklapp. Så nu tänkte jag göra ett försök! :)

* Pengar till shopping
* En ny tatuering
* Stövlar
* Dammsugare (den vi har nu får man tinnitus av..)
* Wii Fit.
* Mascara
* Kläder

Ptjaa, se där - jag fick ju ihop några stycken iallafall ;)

Febril aktivitet

Söker ni sån så är det då inte här ni hittar den, det är då tydligt ;)

Men det händer inte så mycket här..
Ja, idag har jag varit på utvecklingssamtal för Hampus. Som vanligt så är det samma beröm, att han är en glad, trygg, snäll och pratsam grabb som gillar att lära sig saker. Det är alltid lika roligt att höra! :)
På fredag fyller Viggo 1 år. O jisses vad fort det går! Stora grabben snart ;) Han traskar nu omkring som om han aldrig har gjort annat. Eller, det började han ju med redan för några veckor sen. Kan ju inte vara sämre än storebror ;)

Nä, egentligen har jag inte tid att sitta här - måste börja med middagen!
Vi hörs!

Jisses vilket skrytinlägg det här blev då.. ;P


Kaos

Ja jisses.. Hemmet ser ut som om ett åskväder har dundrat förbi. Leksaker, kläder och alla möjliga grejer överallt. Tvätten brer ut sig över golvet. *suck*  Och vad gör jag åt det? Inte mycket. Vet liksom inte vart i oredan jag ska börja. Dessutom så ser det ju likadant ut ikväll när barnen har lagt sig. Typ.
Jag plockar lite här, lite där. Slänger in en tvätt i tvättmaskinen, ställer in grejer i diskmaskinen. Men sen tar det som stopp. Då jag vet att det ändå blir stökigt igen på en gång så känns det som ingen mening med att städa. Inte idag iallafall.
Egentligen borde jag ju passa på att städa nu när Viggo sover, men hur kul är det? Jag vill inte använda min "fria tid" till att stäääääda.. Inte idag. Nån annan dag. Kanske imorrn. ;)