Oj.

Nu har jag visst glömt bort det här med bloggen igen.
Har varit så galet förvirrad senaste veckan. Jag som ändå brukar ha någorlunda koll har flippat totalt. Glömmer det mesta, blandar ihop dagar, köper helt fel storlekar till barnen osv.. Nå, det går väl till sig.

Idag är tydligen sista dagen med finväder på länge. Den tänker jag spendera med att lägga såna plastgolvplattor härute närmast husväggen så att inte katthelvetena fortsätter använda gruset som ligger där till toalett. Uäck.
Är det något som verkligen kan förstöra husfriden och grannsämjan så är det alla dessa förbannade lösspringande katter som är överallt, och som tycker att dom kan göra sina behov i rabatter, på broar, på utemöbelsdynor osv osv. Och Bostaden (som vi hyr av) kan ju naturligtvis inte göra något åt problemet. Tycker dom. Eller så ids dom inte.
Igår låg det en katt på stolen häruppe på bron/balkongen och tyckte väl att det var en passande sovplats. Det tyckte inte jag, så jag tassade in och hämtade en kanna vatten. Katten fick ett blött uppvaknande och försvann i en jäkla fart. Förhoppningsvis kommer den inte tillbaka. Då återstår bara resterande minst 10 katter som håller till i faggorna.. *suck*

Nä, dags att gå ut o göra nån nytta!

Bläh.

Googla ordet "klent byggd" och det skulle inte förvåna mig om ni får upp en bild på mitt immunförsvar. HerreJÖSSES vad snorig jag är. Det räckte inte med halsflussen jag fick i onsdags/torsdags (när det nu var..) - nädå. Lägg på en redig förkylning några dagar senare oxå vetja, när vi ändå håller på. Och varför inte lite feber?

Har just genomlidit en föreläsning nu på förmiddagen. Eller, själva föreläsningen var ju intressant - men jag tvivlar på att resten av personerna därinne skulle ha tyckt samma sak om jag hade nyst lika många gånger som näsan tyckte att jag skulle göra det. Alla dessa nyskvävningar gör att det känns som om mina ögon sticker ut typ 2 cm ur sina hålor.

Och nu måste jag iväg och handla. Och så borde jag städa. Och inte att förglömma - plugga.
Men helst av allt skulle jag vilja lägga mig under filten i soffan och dricka te och käka upp allt penicillin på en gång så att jag blir frisk.

Ny vecka, nya tag.

Började väldigt bra imorse. Glömde Viggos ryggsäck på parkeringen när jag skjutsade till dagis. Klart som tusan lyckades jag köra över den oxå, för det var fina däckmärken på den. Tur att det bara var kläder i den..
Ikväll är det föräldramöte för förskoleklassen. Måste säga att det känns hur mysko som helst att Hampe ska börja på skolan till hösten. Våran lilla pojke, när hann han bli så stor?

I lördags så var jag medbjuden av Suss till såntdär "modell för en dag"-grejs här i stan. Hade inte så höga förväntningar då jag inte brukar lyckas så bra på kort. Det ser sällan ut som jag, utan en mer förvriden version.
Men blev lite förvånad då jag faktiskt fastnade (ren tur..), så jag köpte 2 bilder. Alldeles för dyrt egentligen, men det kan ju vara roligt att ha och påminna sig om om en sådär 40-50 år att man faktiskt har varit ung en gång i tiden ;)


Men hallå.

Inte en enda kommentar. Alltså, är det ens nån som läser? Förutom mamma då såklart. ;)
Jag är väl inte heller så bra på att marknadsföra min blogg, så det är väl knappt nån som har märkt att jag börjat om att skriva, så jag får väl skylla mig själv lite.. ;)

Nu är det inte länge kvar till söndag. Det är tillomed ganska nära nu. Och då kommer ääääntligen Simon hem. Då kanske jag kan börja sova som folk om nätterna, och få tillbaka motivationen till att åstadkomma någonting annat än att bara tvätta. Allt annat har som stått stilla den här veckan. Har varit sjukt omotiverad.

Idag har vi haft fullt rulle hela dagen. Barnen var snälla med sin mor och väckte mig halv nio. Då hade de tagit sig varsitt äpple till frukost och satt o smaskade på till bolibompa. Sedan så kom Marie med barnen hit vid 11-tiden och stannade och käkade lunch. Mellan kl 14-17 var vi på kalas hos grannen. Hem, "laga" middag (värma lådor från frysen), slå på en film, lördagsgodis. Så nu sitter mina små gullebarn och ser på Galna Kogänget och käkar karra. Blev inte så mycket av det goda då de redan har tryckt i sig tårta, kakor och popcorn på kalaset. ;)

Imorgon får vi icket komma försent till flyget. Missar vi att se flygplanet som Simon kommer med blir det katastrof. Måste hålla koll på vilken tid det är beräknad ankomst och vara där i god tid innan. Annars lär jag få höra det i låååång tid framöver från min äldste son.. ;)