Synd om mig.

Jo, det har faktiskt varit lite synd om mig. Jag har varit sjuk.
Febern kom smygandes i fredagskväll.. Kallsvettades och hade ont i hela kroppen.
Fick ringa hem Simon som var ute på partaj med Nollorna, så han fick komma hem och ta hand om mig. :)
Så hela lördagen gick jag omkring (njaa, låg i soffan snarare) i min fleecemorgonrock och underkläder för att snabbt kunna klä av och på mig under mina svett- och frys attacker.
Sen fick jag sjukskriva mig från jobbet oxå. Attans, där rök den helg-ob:n.
Nåja, nu är jag frisk iallafall (kroppsligt då..) och har bara kvar lite halsont.
Så nu ska jag sluta gnälla. :)

Måndag morgon..

..började ju inte alls bra. Jag försov mig. *suck* Vaknade tjugo över åtta, och jag börjar åtta. Panik! Tog inte ens 5 minuter innan jag var utanför dörren.
Men som tur var så var det ingen fara. Fick tillåmed frukost på jobbet! :)

Annars har dagen fortlöpt (heter det så?) som vanligt. Inga större förändringar eller händelser.
Hampus har börjat om på dagis efter sommaruppehållet, men det var inga problem.
Simon, som hade tänkt vara där en liten stund på morgonen ifall Hampus skulle kinka, blev hemskickad på en gång eftersom Hampus sket i honom totalt.

Jaja, en jobbardag till, sen är jag ledig i tre hela dagar! Jihoo!

Sammanfattning?

Av sommaren? Det är ju helt omöjligt att komma ihåg, men jag kan ju göra ett kort sammandrag iallafall.. :)
Hade ju 4 veckors semester iaf, det vet jag..

1a veckan så var jag och Hampus i Arvidsjaur, och jag tror att det var under den veckan som jag och Sofia var ut och åt en romantisk middag på Afrodite. Vilket för övrigt var enda gången jag var ut i Arvidsjaur under sommarn. Tror jag iaf, men som sagt så vet jag inte riktigt. :)
Sen så åkte vi till Piteå för att faster Nenne och farbror Kalle kom på besök. Var där några dagar innan jag åkte tillbaka till A-jaur alldeles själv.
Då vet jag iaf att jag var till Abborrträsk med Sussi och Annika och fiskade, red, käkade middag och vallade  alldeles för lurviga får.
Sen så.. hmm.. Då var det nog kanske PDOL så jag åkte tillbaka till Piteå. Torsdagen var vi barnvakt åt Olle och Ellen, fredag gjorde vi nog ingenting särskilt.. Tror jag hade en shoppingdag med Jenny iaf. Och lördag var vi ut! Och söndag var väl som dom flesta söndagar brukar vara när man varit ut dagen innan..
Sen åkte jag och Hampus till Arvidsjaur igen nån dag i början av min tredje semestervecka, och Simon kom till helgen då min kära mor fyllde år. Söndagen åkte Simon tillbaka till Piteå igen för att jobba.
På min sista semestervecka försökte jag att göra så lite som möjligt (eller det försökte jag väl under hela tiden.. ) för att på torsdagen flög vi iväg på en barnfri helg till Stockholm! Där hann vi med att shoppa, klämma på dyyyyra handväskor och skor (eller jag iallafall, Simon var väl inte riktigt lika road), gå på/i gamla stan, Vasamuseét, Skansen och Gröna Lund. Vi var ju inte världens rikaste när vi var där, men det var himla härligt ändå! Hampus fick tillbringa helgen med mormor och morfar, och såklart var han ju en liten ängel, eller hur? :)

Och såklart hann vi med en del badande, hälsa på-ande av diverse släktingar / vänner / ställen och mycket annat under veckorna oxå!

*Andas ut*
Sådär! Jag har säkert glömt nått, men det här var väl ungefär allt det spännande jag har haft för mig i sommar.. :)

*skrivkramp*

Jojustja, bilder från Stockholm finns till beskådning om du trycker
HÄR! :)


...

SEMESTERSTÄNGT!

Ja, för er som inte redan har märkt/förstått det så har bloggen stängt under min semester (som iofs tar slut på söndag..) för att jag rent inte IDS skriva nått. Jag har fullt upp med att pilla navel.

Så på måndag borde det vara liv här igen. Om flygplanet hem inte kraschar vill säga.