Semester!

Idag åker jag på minisemester alldeles själv utan barnen. Fast det är inte så lyxigt som det låter, det är bara hem till Arvidsjaur. Eller, bara och bara.. det är det väl inte.
Nu kanske man hinner göra nått när man är där ;) Och sooooova. Oj vilka sovmorgnar jag ska ha! Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag att vakna typ halv åtta. Men bara för det så behöver man ju inte kliva upp ;)
Ska ligga och dra mig så att mamma kommer att tro att hon har fått en tonåring i huset igen ;)
Ha en trevlig helg allihopa!

Tisdag. Igen.

Hinner knappt med känns det som. Tiden går så himla fort! :o
I helgen var vi till Piteå och hälsade på. Svägerskan med karl och barn har flyttat upp från Stockholm, vilket är jätteskoj för då kommer man ju att träffa dem oftare än typ en gång per år. ;)
Sen så hann  vi oxå med att hälsa på Carola & Tomme och kika på söte Kevin. Och nu vill Hampus oxå ha en sån stor studsmatta som William har ;) Tyvärr har vi ju inte riktigt plats för en sån på våran lilla gräsplätt här ute.

Ikväll ska jag ut på middag och lite barhäng med några andra mammor. Ska bli kul att träffas utan barn för en gångs skull, har aldrig hänt hittills ;) Tyvärr är jag lite fattig då det hade strulat till sig lite med utbetalningen av föräldrapenningen, men  Emmi skulle vara hygglo och bjuda på ett glas vin så jag kan hänga med iallafall. :)
Och om FK är snabba med utbetalningen så blir det Arvidsjaur till helgen, men att FK ska vara så snabba lär jag väl bara kunna drömma om.. Nåja.. Inte mycket jag kan göra åt, men hoppas kan man ju alltid.

Nä, nu är det dags att ta tag i dagen och göra nån nytta!

Mitt kommande projekt.


När tid och pengar finns till övers så ska bordet slipas, spacklas och målas. Antingen vitt eller svart. Vitt är nog finast, men ack så opraktiskt då kladdiga småbarnsfingrar är ett vanligt förekommande fenomen i detta hem. Får fundera på det tills jag kan göra slag i saken.
Vad tror ni blir bäst? Vitt eller svart?


Vad är oddsen?

Normalt brukar jag, om jag ska fara och handla efter att jag har lämnat Hampus på dagis, gräva upp mig ur sunkighetsträsket och iallfall kleta på lite täckkräm under ögonen, lite mascara och dra en borste genom håret, så man inte ser ut som någon som bott under en sten dom senaste 4 åren.
Men idag ides jag rent inte. Jag skulle ju ändå bara på Maxi och vem ser mig där halv 10 en tisdagsförmiddag?
Skulle bara tanka först..
Och vad händer då? Jo, halva stans jäkla nyhetskår börjar fippla med stativ, kameror och diverse tillbehör, och innan jag inser vad som händer så är skadan redan skedd. Tack gode gud att jag inte hann kliva ut ur bilen, så förhoppningsvis är det enda som syns en jävligt skitig framruta på en ännu skitigare Audi.
Idag tackar jag vem-det-nu-än-är-man-ska-tacka att jag inte har tvättat bilen.
Och förhoppningsvis vill dom inte ha med en bil som ser ut som den har kört rally tvärsöver en blötmyr på nyheterna.

Världens duktigaste 3-åring!

Hampe får mig verkligen att tappa hakan ibland. Idag hände det igen.
Han plockade fram papper och penna och sa att han skulle skriva. Han brukar skriva lite random bokstäver lite här och där på papprena, men inte direkt så att det bildar ord. Men idag så jäklarns.
På pappret skrev han
SIMON
ÅSA
HAMPUS
VIGGO

Jag är stum av stolthet :)

Se du oxå!

Här kan ni se ett klipp från helgens clinic med Monty Roberts!

Tisdag.

Ja, mamma och pappa har ju som sagt varit här i helgen.
Hampus har imponerat med sina tv-spels-skills, han är förvånansvärt duktig för att bara vara 3 år. Han klår mig lätt i racing. ;)
Jag och mamma var på clinicen med Monty Roberts i söndags, och det var himla intressant. Jäklarns vad han kan alltså. Tappade hakan mer än en gång kan jag lova. Ni missade nått alla ni som inte var där!
Det var väl värt pengarna, fastän det var så mycket folk så att vi fick stå i dryga 3½ timme..

Har varit med Viggo på bvc idag. Läkarkontroll och vaccinering stod på schemat. Sprutan gick bra, en skvätt tårar och sen gick det över. Han väger 8225 g, ungefär lika mycket som Hampus gjorde vid samma ålder - men Hampus såg ju betydligt knubbigare ut.. Undra vart allt har satt sig på Viggo? Kraftig benstomme kanske? ;)
Två tänder har kikat fram oxå, så nu får man passa sig.. ;)

Nä, nu är det snart dagishämtning.. Det går vattkoppor på Hampus dagis, så snart har vi väl den trevliga sjukan här hos oss oxå. Nåja, det är lika bra att göra bort den så fort som möjligt!

Torsdag.

Igen.
Halvtråkigt väder är det oxå. Skulle inte förvåna mig om det skulle börja regna. Vad sjutton hände med finvädret som vi hade? Mina stackars blommor kommer ju att frysa ihjäl..

På lördag kommer mamms och papps hit. Jag och mamma ska ju på
Monty Roberts-clinic på Hippo på söndag. Ska bli superkul!

För övrigt så skar jag mig på en gardinstång igår. Det ni.

jag skulle vilja vinna på lotto..

Nu är det snart sommar!

Och jag har varit huslig utav bara helsike och grävt två rabatter på våran lilla gräsplätt vi har här utanför.
Igår var hela familjen och shoppade loss på Plantagen för 620 spänn, så överlever inte blommorna så ska jag baske mig reklamera dom. Tror ni man får det? ;)
Igårkväll var Jenny och Tina förbi och hälsade på. Vi drack nått glas vin, snackade en massa strunt och spelade spel. Mycket trevligt!
Idag har vi mest varit ute, det är ju så himla fint väder. Varmt som sjutton! Måste leta fram sommarkläderna..