Under produktion..

Så det är därför det ser ut som hej-kom-å-hjälp-mej på sidan just nu.
Tar tag i det imorrn. Kanske. :P

Nej, dra mej baklänges i en blå skottkärra.

Kameran har ju som bekant varit trasig i typ 3 veckor. Har gjort tappra försök flera gånger under dom veckorna att få igång den - men icket ett tillstymmelse till liv. Tills idag. Den startade!
Tappade den nästan av förvåning.
Så jag skyndade mig att knäppa några kort och ladda över dom i datorn, för man vet ju aldrig om den behagar starta igen. Tur som tusan att vi inte hann köpa en ny. Fast det kanske skulle behövas iallafall. Såhär kan man ju inte ha det.


Tuuuuuuut

Men GOD DAMN vilken jävla telefonkö det var till folktandvården då. *gah* Har suttit i snart 19 minuter(!!) bara för att få säga att dom har dubbelbokat en tid åt Hampe.
"Det är fortfarande kö, men var god och dröj kvar så är det snart er tur" Bah, jäkla hagga..
Snart skiter jag i det här.
Nej, jag har inte alls dåligt tålamod med sånthär. Nädå.

Annars så är det frid och fröjd här. Magsjukan är över oss, just nu är det Simon som är drabbad och han har väl varit den som fick ta den hårdaste smällen med 4 uppkastningar. Vekling. ;)
Själv så gick det hyfsat bra, mådde bara illa och tvingade mig själv till att kräkas en gång. Sen var det rätt ok.
Hampe kräktes oxå en gång och mådde bra sen. Viggo verkar inte berörd, men då brukar ju inte dom små bäbisarna bli sjuka heller. Tack o lov.
Så nu ser vårat hem ut som ett slagfält igen. Imorrn blir det till att städa. Oh happy daaay.
Nån som vill hjälpa till? ;)

Nää, nu vill jag inte ringa till tandläkarn längre.

Men vad i hela..?

Det tokregnar idag. 16 januari. Hallå? Vad händer?
Snart kommer det att vara sommar året runt.

Idag har jag och Viggoliten varit och tokhandlat. Kylen (skafferiet och frysen oxå för den delen) ekade skrämmande tomt imorse. Nu är det åtgärdat. Nu är det bara slagfältet i köket kvar.
Och att sortera in 250 kort i fotoalbum. Det blir en hel del när vi inte framkallat på nästan 1½år. ;)
Ja, och så julgardinerna förstås.. Dom ska väl oxå ner har jag hört?
Så det råder ingen brist på sysselsättning iallafall. Ska bara samla lite inspiration först.. ;)

Kvällsbloggning.

Eller.. natt kanske..?
Jag och Viggo ligger iallafall i sängen och myser. Bäst att passa på att bre ut sig innan resten av familjen kommer och vill vara med och trängas. ;)
Lilltrollet ligger här brevid mig och ler och småpratar litegrann. Synd att kameran är paj, annars hade ni fått se världens gulligaste bäbisleende!

Hade tre timmar barnfri tid idag. For med Jenny på Strömpilen och glodde i affärer, och blev bjuden på lunch. Ni anar inte hur konstigt (och skönt) det kändes att för en gångs skull att kunna prata utan att bli avbruten, äta utan att det ska kladdas, gå i affärer och verkligen kunna titta på något, och inte ägna tiden till att hålla koll på barnen ;) Sen att det kändes som om jag hade glömt någon varje gång jag gick ut ur en affär är ju en annan sak. :P
Det är välbehövligt att kunna få en sån paus ibland, då får man lite nya mamma-krafter. ;)

Fick även lite tråkiga nyheter idag, då en vän ringde mig och berättade att hans pappa hade gått bort.
Och tidigare i veckan så fick en annan nära vän reda på att hennes pappa har lungcancer, av den värre sorten.
Jag är så ledsen för eran skull..
Livet kan verkligen ta hastiga vändningar ibland. Ta hand om er! Allihopa!

Sedan - för att övergå till lite gladare nyheter - så vill jag passa på att gratulera Carola & Tomme till deras nytillskott Kevin, och även till Marie & Pers nya lille Nils! Grattis!!

Nä, nu är det dags att fläppa ihop datorn och sova litegrann! Godnatt!

Bah..

Hade ju skrivit ett långt fint inlägg om julen och nyår och såntdär då Explorer bestämde sig för att det inte ville funka längre, så hela alltihopet försvann. Jag ids inte skriva om det igen.. nån måtta får det ju vara.

Vi vill iallafall tacka för alla fina julklappar vi har fått och såklart även tacka Tomten (Pappa Bäckström) och hans eminenta renar Sussi & Annika för deras insats! Guld värt!! Utan er hade det ju blivit total katastrof! :)

Snön har äntligen bestämt sig för att närvara, så det har blivit mycket skid - och stjärtlappsåkning dom senaste dagarna. Tyvärr så bestämde sig även våran kamera för att ge upp när jag skulle lägga in bilderna från det på datorn. Teknikens under.. *pfft*

Idag är jag även en superb mamma. Har lärt Hampus den mycket användbara frasen "Una cerveza por favor" (eller hur fanken det nu stavas). För er som inte vet så betyder det "En öl, tack".  
Synd (eller tur kanske) att den bara funkar i Spanien, och dit kommer han nog ändå inte att resa förrän han har åldern inne.
Ja, nu är det fritt fram för er som vill att ringa till soc .. ;)

Nä, nu är det soffan -i vårat nyommöblerade vardagrum- som gäller! Tjo!