Hahaha..!

serie


Besöket..

.. i Arvidsjaur var himla trevligt! Som vanligt! :) Men inte helt oväntat hinner man ju inte göra i närheten allt av det man har tänkt göra, eller träffa alla som man har tänkt träffa.. Speciellt inte när man har lilleman med sig. Då kan man inte stressa o flänga runt lika mycket.. Men jag hann träffa dom viktigaste iallafall, förutom farmor och farfar då.. *förlåt* Nu har jag nästan dåligt samvete över att jag inte åkte ut till dom, men det tar nästan en hel dag att vara där.. *suck* Och är man bara är hem över lördag och söndag så.. Varför har man så lite tid??!?

Men kul hade jag iallafall, och säkert Hampus oxå! Han blev snabbt bästis med mormor & morfars katt Sixten (eller om det var katten som blev bästis med Hampus snarare..) och katten hade svåra problem att vika från Hampes sida. :)

Fredagkväll såg jag och Sussi på DateMovie. Lite sjuk-rolig film..  Men det var kul med sällskap iallafall!

Var ut på lördagkväll med vännerna. Skulle ju gå på tjejkväll på Stalo, men det började så tidigt så vi struntade i att kolla in dom manliga stripporna. Känns inte som om vi missade något.
Gick in efter 22 istället, då alla fick komma in, och mycket folk var det! Jäklarimig!
Tyckte inte att jag var ute så länge, om det inte var för den där förbaskade klockan som skulle ställas om till sommartid.. Då blev det ju helt plötsligt sent innan jag kom mig hem.
Och jag som inte är nån partypingla längre, och alltid går och lägger mig före 24, var ju helt slut på söndagen. Inte bakis. Nää, jag var faktiskt bara sååå jäkla trött. Jag pallar helt enkelt inte långa utekvällar längre.. :)

Tråkigt att helgen ska gå så fort.. Får inte dröja så länge tills jag är hem nästa gång!
Har sagt till mig själv att jag ska lämna Hampus hemma med pappa nästa gång så jag hinner göra lite mer / träffa mer folk. Fast samtidigt är ju det oxå lite tråkigt, vill ju ha med mig honom oxå!

Idag har lillen fått feber, så det blir att vara hemma från dagis imorrn. Tur att jag är ledig ons-fre..

Nää, nu ska jag se lite Desperate Housewives, sen sova!!


Arvidsjaur imorgon!

Japps, imorrn åker vi hem till Arvidsjaur! Ska blir skönt och kul att komma dit en stund, och förhoppningsvis bli lite bortskämd av mammsen och pappsen! :)
Håller på att bränna ut lite musik att lyssna på under den långa bilresan fram och tillbaka. Suck, det tar alldeles för lång tid att köra.. Man vill ju vara framme på en gång ju! Och så måste vi stanna i ske-å och äta lunch, annars blir nog inte Hampus lycklig.. :)
Nåja, fram tar vi oss ju, om än det tar lite tid. Får sällskap på resan av Anna, Erika och Linnea oxå så det ska nog gå bra! :)
 Har försökt packa det mesta ikväll, men jag segade ur.. Satte mig här istället och här fastnade jag. Har pratat i telefon ett tag oxå.

Och nu har Simon farit till Kittelfjäll. Hoppas han inte slår ihjäl sig. Vill helst ha tillbaka honom i en del.
Blåmärken, ledbrutenhet och träningsvärk går väl an. Bara han inte gnäller så mycket.. :)

Jobbarveckan har varit lugn, väldigt lugn. Kanske den bästa jobbarveckan ever? :) Lite jobb och bra betalt!

Nää, nu ska jag banne mig ta mig för att göra nått!! Gå och sova kanske?




Och förresten, det fanns en botten! På tvättkorgen alltså.. :)

Tvätt och träningsvärk

Försöker (fortfarande) göra mig av med tvättberget.. Det går framåt! Tvättade 6 maskiner igår, och så ska jag tvätta idag oxå. Det tar fasiken aldrig sluuuut!! Det var länge sen jag såg botten på tvättkorgen. Finns den ens? Börjar tro att den är bottenlös.

Träningsvärk har jag. Red barbacka igår oxå och jag kan säga att det ömmade där bak. Men jag satt kvar, tack till min tunga rumpa. :)

Har fixat några filmer till mor & far, men såklart så har jag glömt bort 2 av de som mamma sa på telefon igår.. Man ska inte lita på sin hjärna. Iallafall inte jag.

Söndag..

En dag närmare måndag och jobbarvecka.. *suck* Nåja, ska inte gnälla, den här veckan är förhoppningsvis rätt så lugn! :)

Idag har jag varit o ridit. Red barbacka i ca 1 timme, och min balans var inte världens bästa kan jag berätta. Galoppen går ju bra, men när man saktar av till trav kan det bli rätt så spännande, speciellt när Blackie egentligen inte är det minsta sugen på att hejda in. Ja, jag satt kvar iallafall, men gissa vem som kommer att ha träningsvärk imorrn?? Kanske vore nått att fortsätta rida barbacka? :)

Simon och Hampus var ute vid Nydalasjön och grillade med Andreas och AnnaSara medans jag var och red. Sen bjöd vi in dom på middag och film på eftermiddagen/kvällen. Vi åt fylld fläskfile med klyftpotatis *mumma*
Och så såg vi Saw 2, så nu kommer jag banne mig inte att kunna sova inatt! *ryyyys* Usch!! Att jag alltid ska plåga mig igenom sånna rysare.. Men jag gillar det för jag känner mig så duktig när jag vågat se en hel sån hemsk film! :)

Sängen nästa nu! Börjar kl 8 imorrn! *jippiii*



Grym Katt!


Hampus nya Me&I-tröja "Grym Katt"  (tryck på bilden för att se större)
"Kisse" sa Hampus förtjust och slet åt sig tröjan innan jag hann packa upp den. :)

Huvudont..

Ja, jag har ont i huvudet.. Och nej, jag var inte på krogen igår.. Så det är ingensomhelst självförvållad huvudvärk. Det känns som om hjärnan håller på att trilla ut genom ögonen om jag böjer mig framåt.
Dessutom hostar jag nästan oavbrutet.  Så jag kan nog sammafatta det som att jag kanske är lite sjuk?
Typiskt.
Fast då behöver jag inte känna mig dum som går omkring i långkalsonger och morgonrock fastän det är mitt på dagen, för det får man om man är sjuk!

Hampus hade vattenkrig med mig igår. Det var ofrivilligt från min sida. Hampus badade och jag satt på toastolen och pratade med min kära mor i telefon samtidigt som jag övervakade unge herrn. *SMATT* så satt det fast en genomblöt skumgummitvättlapp på min socka. Tack för den. Asgarv från trollets mormor i telefon.
Dum som jag var så kastade jag tillbaka tvättlappen.. så det dröjde inte länge föränn jag såg tvättlappen komma flygandes igen. Ännu blötare strumpor. Stortjut av skratt från både lillen i badkaret och från mormor.
Fick avbryta leken när Hampe plockade fram det tyngre artilleriet, tvättsvampen.
Vänta bara mormor, du ska nog få du oxå..

Hampus




Blivande designer?

Nu har vi fått våran första Hampus-designade tapet! Hur snyggt som helst..
På den korta väggen mellan köksdörren och frysen lämnade han sitt konstverk.
Och fort hade det gått oxå, Simon hade hört klickandet från en bläckpenna o 2 sekunder senare var mästerverket fulländat.. :) Jag var på jobbet, så jag fick tyvärr inte bevittna själva skapelsen.
Jaja, hyresvärden blir säkert imponerad av våran artistiske sons talanger när vi ska flytta härifrån.. :)
Undra vart han har fått målar-genen ifrån?

Jaja, det är sånt som händer och inget att sura över. Han visste ju inte att tapeten inte var till för att måla på.. I hans ögon var det ju ett jättestort papper som var alldeles perfekt att kladda lite på! Men det blir till att gömma bläckpennorna högt upp i fortsättningen!

tapet

Lite mörk bild, men det syns på ett ungefär hur fint det blev.. :)

Jag har förövrigt fått ledigt nästa fredag, så då åker jag och Hampe hem till Arvidsjaur! *jihoo*

Tvättardag..

Idag ska det tvättas! Börjar verkligen vara på tiden.. Berget av tvätt är så stort så det liksom flyter ut på sovrumsgolvet.. Men det är knepigt att hinna med o tvätta när man jobbar, och tvätta när man är hemma själv med Hampus är helt uteslutet.. Det blir lite väl tungt att släpa tvättkorg och Hampus till tvättstugan i det andra huset.. Och så är inte Simon betrodd med tvättandet heller..  :) Men idag börjar jag inte föränn kl 16, och Hampe är på dagis så då jäklar ska jag gräva mig genom tvättberget!

Hampus tvätt
Hjälper till att sortera tvätt! Eller sitta på den iallafall..! :)

Söndag

Har jobbat lite extra idag. Kändes inte alls som en bra idé att ha tagit på sig det imorse när jag klev upp, men nu när det är gjort så känns det skönt att det blir lite mer i kassan nästa månad!
Jobbade dessutom kväll till 24 igår. Så det har väl sina anledningar att man var lite trött..

Hampus har gjort en ny grej idag. Han sa hej till mormor i telefon! Första gången han verkligen har sagt nått i telefon. Annars har han mest bara pillat på den och flåsat lite. Tror mormor blev lite stolt över att hon fick vara först..! :) Gullunge! ♥
Busungen i badet
Visst är han bara sötast i världen?? :)

Funderar även på när jag ska lyckas ta mig hemöver. Längtar hem!!
Eventuellt så blir det av helgen 25-26 mars, då Simon ändå ska till Kittelfjäll och vara borta i 4 dagar.
Gäller bara att jag får byta bort fredagen, då jag jobbar 16-02..
Och så blir nog mormor och morfar glada om Hampus följer med och hälsar på i några dagar!
Fick ju även veta att det skulle vara tjejkväll på Stalo då, så de skulle ju kanske vara lämpligt! :)



En bra natt..

Hampus vaknade inte en enda gång inatt, och jag känner mig så utsövd! Annars har han haft en liten vägra-sova-period som har tärt lite.. Hoppas det här håller i sig (fast det ska jag väl eg inte skriva, då är det ju dömt att det ska skita sig)..

Idag är jag ledig. Himla skönt! Kanske ska höra med Marie och Emma vad dom ska göra i eftermiddag?
Skulle ju vara bra att vara där o hänga lite så Hampus känner sig mer hemma där då dom ska vara barnvakt en kväll när jag jobbar och Simon är i Kittelfjäll.

Jaja.. frukost kanske??

Att det ska vara så jäkla enkelt...

.. att shoppa.. *suck*
Jaa, det är alldeles för enkelt att gå in på Power och köpa en dator. Alldeles för enkelt att spendera en massa pengar lite hit o dit. Nåväl, jag säger inte att jag ångrar mig, bara att det kanske borde vara lite svårare, för jag är ju trots allt en av dom impulsivaste som finns på denna jord.
Tur att man inte köper datorer som man köper skor iaf.
Sen så såg jag ju idag att det var rea på barnkläder på H&M *oh happy day* så där rök det en slant. Visserligen bara 60 spänn, men jag skulle ju inte handla nått.. Självbehärskning kvinna!!
Men jag är nöjd med min nya dator. Den är så beautiful!
Och nu ska jag inte shoppa nå mer! *lovar*

HP PavilionHär är den. Min nya kompis. :)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!