*censurerad svordom*

Det regnar idag. Det vet ni ju vad det betyder vid det här laget, så det behöver jag ju inte berätta..

Igår var jag, Suss och Clara på
Me&I-visning  och stillade våra shoppingnerver. Eller jag iallafall.. :) Men jag tog det förvånansvärt lugnt och köpte bara en t-shirt (khaki med isrosa hamstrar på, skitfin!) åt Hampus.
För snart måste jag börja inhandla presenter. Både Simon & Hampus fyller år typ närsomhelst.
Men det blir bra, då har jag nått att shoppa på lördag när Sofia kommer hit! :)

Dessa j*kla söndagar..

..som bara återkommer hela tiden, och fort går det oxå! Man hinner ju knappt märka att det varit helg så är det måndagmorgon igen. Jaja, hur mycket jag än klagar så blir det ju knappast nån ändring på den saken.

Igår var jag, Hampus och Suss på loppis på Nolia. Det var inte bara en pryl därinne kan jag lova..
Men det blev inte så mycket shoppande, en leksaksbil till Hampus, en nagelfil (ja, den var ny..) och en påse bullar som vi delade på. Sen for vi även en sväng till travbanan för där var det oxå prylförsäljning. Köpte en hänga-på-dörr-krok. Spenderade sammanlagt hela 55 spänn!  Och sen när jag rensade min börs på kvitton hittade jag en hundring som hade gömt sig, och sen hittade jag 10 spänn i bilen. Så egentligen gick jag ju plus. :)

Nu har vi bestämt oss. Vi ska införskaffa en ny bil.
Eller ny och ny, det blir ju en begagnad. Miljonär är jag ju inte (och kommer då aldrig att bli med det jobbet jag har..).

Nää, nu ska jag skura golv! *jippii*

Som ett brev på posten

Idag kom mitt efterlängtade Microdermabrasion set från Mary Kay ! Happy, happy joy!
Naturligtvis kunde jag ju inte hålla mig, utan var tvungen att testa denna lovordade produkt direkt.
Det ska tydligen vara precis samma som används på deras hudvårdssalonger.
Man kan väl inte vänta sig underverk efter första försöket, men det var faktiskt riktigt bra! Huden blev supermjuk!
Man ska använda det 2-3 gånger i veckan, så vi får väl se om nån vecka om det är värt pengarna.. :)

Jo förresten, om det är nån som är kaffesugen är det bara att komma hit. Fick 2 paket cappuchino gratis med posten oxå. :)

Är det verkligen..

..fredag idag? Känns inte det minsta som det. Nåväl, det är väl bara att tacka och ta emot!
Har blivit dunderförkyld igen. Yes! Och jag har hunnit ha feber i eftermiddag oxå, men det verkar ha gett med sig. Efter några alvedon blir allt  bra igen! :)

Idag var det löne-/utvecklingssamtal på jobbet med min arbetsledare. Fick bra betyg iaf! Nästan bara högsta betyg, de andra var en halv poäng mindre, så man kan väl säga att jag är nöjd! :) Återstår bara att se hur mycket jag får upp lönen..

Sen har jag hunnit vara å shoppa lite på Granngården oxå! 2 par ridbyxor till mig och en grimma till mammas pålle Vinnie. Men där fanns det mycket skoj, helt otroligt vad grejer dom hade där!


Mina fiiiina ridbrallor!



Vinnie

Såhär ser det ut!


..eller ungefär iallafall. Jag gör mig ju inte direkt så bra på bild.. :)






Nu är det klippt..

..och färgat! Så nu är jag korthårig och mörkbrun. Eller jaa, så kort är det ju inte, en bit ovanför axlarna iaf.
Men det är skönt, inget hår som fladdrar och kittlas i ansiktet.
Blev en impulsivklippning efter jobbet i torsdags. Jag skulle ju bara egentligen gå och boka/höra om en klipptid, så jag kunde fundera lite på hur jag ville se ut. Men hon som jag pratade med sa att hon kunde klippa mig på en gång. Tjaa, varför inte? Okej då.
Så jag gav henne fria händer, sa bara att det ska se snyggt ut även om man inte ids/hinner styla till det, och att jag ville att det skulle se lite tjockare ut (eftersom jag fortfarande fäller hår som en häst fäller päls på våren..). Men det blev bra, och jag är nöjd!

Ikväll har vi haft ett gäng kompisar över på pizza och tv-spelskväll. Lyckades vinna en gång i både Mario Cart och Soul Calibur! *tjohoo*

Vädergubbarna på tv..

..kan slänga sig i väggen!
Jag har en bil som kan förutspå vädret.
Japp, det är sant. Tyvärr.
Skrev ju här nedan om hur den vägrar bete sig som en normal bil när det regnar ute..
Så igår när jag skulle iväg på möte på jobbet sken solen och inget regn på intågande.
Då strejkar bilfan vid rödljuset. IGEN!!!
Vad i helv.. Det regnar ju inte ens!!!  Men bilen vägrade starta. Jag tog ett djupt andetag för att inte få ett sammanbrott och tänkte ut vad som är närmaste vägen om jag vill ha eländet bortbogserat till skroten på Teg.
Tack och lov gode gud är det aldrig nån som ska svänga åt samma håll som mig när bilen går och tvärdör sådär. Då hade jag dött av en blandning mellan stress, panik och ren och skär förbannelse.
Men efter en liten stund så bestämde sig gamla Blå att vara medgörlig igen och startade.
Och se på fan! Då började det regna!
Skulle inte förvåna mig det minsta om bilen kände det på sig och bestämde sig för att strekja i förebyggande syfte.

En sak som slog mig är att snart är det 2 års kalas. 2 ÅR?!?! Men hallå? Var det inte 1 års kalas för bara nån månad sen? Vart tar tiden vägen?




Nu är det slut.

Nu gör mörkret sitt intrång och jag konstaterar att det är över för den här gången. Sommaren är slut och hösten kommer med mörkret.
Nåja, än är det ju inte svinkallt, och jag har ju ändå gnällt över att det har varit så j*kla varmt, så nu ska jag inte börja klaga.
Jo, jag vill faktiskt klaga över en sak.
Att bilen inte vill köra mig till jobbet, som en normal bil skulle göra, när det regnar ute.
Är det inte då man som mest behöver en snäll bil??
Nääädå, gammel-sur-eländet (bör tillägga att jag tycker om bilen när den är snäll, så då får den bara höra fina ord) har ju fått nån slags spasm när det är regnigt ute.
Igår strejkade den för Simon när han skulle iväg, i regnet såklart.
Och vem minns inte hur förbannad jag var den gången när den bestämde sig för att ge upp precis vid rödljusen? I spöregn såklart!
Nää, nu ska jag sluta gnälla för den här gången och istället lägga in en drös med bilder från i somras, så man kan komma ihåg att det faktiskt har varit fint väder. :) Enjoy!