Kaos

Ja jisses.. Hemmet ser ut som om ett åskväder har dundrat förbi. Leksaker, kläder och alla möjliga grejer överallt. Tvätten brer ut sig över golvet. *suck*  Och vad gör jag åt det? Inte mycket. Vet liksom inte vart i oredan jag ska börja. Dessutom så ser det ju likadant ut ikväll när barnen har lagt sig. Typ.
Jag plockar lite här, lite där. Slänger in en tvätt i tvättmaskinen, ställer in grejer i diskmaskinen. Men sen tar det som stopp. Då jag vet att det ändå blir stökigt igen på en gång så känns det som ingen mening med att städa. Inte idag iallafall.
Egentligen borde jag ju passa på att städa nu när Viggo sover, men hur kul är det? Jag vill inte använda min "fria tid" till att stäääääda.. Inte idag. Nån annan dag. Kanske imorrn. ;)

Kommentarer
Postat av: Fiafiber

Sätt dig i soffan med fötterna på bordet och prata med oss istället.



kraaaaam

Postat av: Emilia

Nej men visst! Hur kul är det att städa då man äntligen har en minut för sig själv?! Jag brukar städa när det är som mest galet här hemma. Ungar som skriker osv. Kanske inte så smart det heller.

2008-11-05 @ 20:22:01
URL: http://milla.klixklax.se
Postat av: Sofia

Kom hit så ska du få smaka! :)

2008-11-07 @ 07:28:41
URL: http://tusse.devote.se
Postat av: Vaniljlatte

Skönt att höra att fler har som vi! här körs 3:dje maskinen för idag just nu.. blä. Men ändå ser det förj****gt ut. Jag fattar inte hur det går till! :/

2008-11-07 @ 17:36:46
URL: http://vaniljlatte.blogspot.com
Postat av: Sussi

I dina eller? :P Jo, det ryckte nog en hel del, men jag vägrar att lyssna på dom. Björn hoppades dock att jag "inte fått några idéer.." vad han nu menade med det ;)

2008-11-11 @ 18:15:15
URL: http://sussib.blogg.se/

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback