Utbildning.

För nått år sen var det tal om att det skulle börja en Doula-utbildning här i stan. Var väldigt sugen på att gå den, men tyvärr blev den aldrig av.
Men idag fick jag ett mail om att det redan nästa månad skulle starta en! Åå, jag skulle så gärna vilja gå den, men den kostar 2000 kr och vart ska jag få dom pengarna ifrån? Ur mina guldbyxor kanske? ;)
Vet inte ens hur stor efterfrågan det är på Doulor här i västerbotten, om det ens är nån idé? Men det skulle vara så roligt..
Nå, får ta och fundera på det där.

Idag har vi trotsat rengvädret och varit nere på stan och käkat lunch med några kompisar + deras barn. Barnen skötte sig rätt bra, jag dog inte stress-döden och jag hann tillomed äta min lunch innan den kallnade. ;)
Sen gick vi på biblioteket en sväng och lånade några böcker till Hampus. Börjar bli rätt less på att läsa samma Bumbi-björnarnabok vareviga gång.
Så om det är nån av släkten som läser detta och inte vet vad Hampus önskar sig i 4-årspresent så är böcker en himla bra grej. ;)


Kommentarer
Postat av: Sussi

I KNOW :D

Postat av: Sussi

I KNOW :D

2008-08-14 @ 13:02:29
URL: http://sussib.blogg.se/
Postat av: Annika

Halt på tre ben. Behandlad i ett framknä och bägge kotlederna fram. Troligtvis överansträngning sa vet. Hon var verkligen en super-bra vet till trots att hon var norsk ;) Jag tror att det kommer att bli bra tillslut. Han är ju inte dö än! (positivt tänkande är min specialitet.) Talk to you later :) Puss och kram gumsan

2008-08-14 @ 19:38:57
URL: http://lillankans.blogg.se/
Postat av: Sofia

Fasen Åsa, du kan ju det där med blommor och bin! ;)

2008-08-17 @ 14:15:56
URL: http://tusse.devote.se
Postat av: Sussi

Hehe, maybe she's born with it? ;)

2008-08-18 @ 08:03:17
URL: http://sussib.blogg.se/

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback