Snoret har överhanden.

Jag blir lika fascinerad varenda gång Viggo är förkyld (ja, han har hunnit med några gånger under sitt 9 månaders-liv). Vars i hela friden kommer allt snor ifrån? Jagmenar, det är inte nån vanlig förkylning med lite småsnuva sådär, nejdå. När det är så snorigt så man nästan är imponerad, då är det ordentligt.
Och hur kan det rymmas i en sån liten kropp? Eller är den snorproducerande delen bara ovanligt välutvecklad för en gosse i hans ålder? Många frågor.. så lite svar.
Denna förkylning leder ju även till en del bekymmer. Tillexempel att barnet blir ovanligt gnälligt och klängigt. Samt vaknar ett X antal gånger per natt av diverse andningssvårigheter. Detta försämras oxå av att barnet inte kan snyta sig än.
Som tur är har nån kommit på den briljanta idén med en snorsug. (fräscht, onej. Men ack så praktiskt) Tyvärr så är det inte så populärt med denna sug, så grannarna tror nog att stackars barnet utsätts för nattlig misshandel, om man ska tro hans illvrål när sugen kommer fram. Nässprej är inte heller omtyckt. 70% av innehållet hamnar utanför näsan. 9månadersbarn är starka när dom är förbaskade kan jag tala om.
Håhåjaja, tur att det snart går över.

Kommentarer
Postat av: Jenny

haha jase stackars liten (gäller väl både mor och son i detta fall) =)

Postat av: Emilia

Jag använde en sån snorsug på Elvina då hon var snorig tidigare. Nämnde det för läkaren och han sa att dessa "snorsugar" bara brukar göra att produktionen av snor ökar. Måste faktiskt säga att det faktiskt inte blev sämre då jag slutade med den så han hade nog rätt.

2008-08-26 @ 16:31:02
URL: http://milla.klixklax.se

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback