Glamour på högsta nivå.

Stödstrumpor, svullna fötter, foglossning, senadrag på nätterna, viktökning, sammandragningar, tokförkyld, sova med en kudde mellan benen, halsbränna, arsle brett som en ladugårdsvägg. You name it.
Visst låter det oerhört glamouröst att vara gravid? Nästan så glamouröst att jag hade glömt bort hur det var.
Nä, nu ska jag inte gnälla. Det blir ju faktiskt något alldeles fantastiskt i slutändan. Och det är ju såklart värt allt.
Men ibland är det lite jobbigt. Som när varenda rörelse gör ont  bäckenet. När det tillomed gör ont i fogarna av att bara sitta.
Vända sig i sängen är nästan värst. Eller att kliva upp från sittande.
Blä.
Nu ska jag äta en bulle. Då blir det bra.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Huvva då, nästan så man slutar vara sugen på egna småttingar *haha* Det var Jens kompis Ante som fyllde år

Postat av: Sara

Olala, när kommer barnet?!

2007-09-05 @ 17:22:11
URL: http://landin.blogg.se
Postat av: Carola

I know the feeling... Fast riktigt så tungt som du har det nu har jag inte (ännu iaf..) Men just vändningarna i sängen, ställa sig upp, ett arsle som är större än man tror så man välter ner grejer med det, oj,oj vars ska detta sluta? :P
Ja, vad gör vi inte för att få en till skatt? :) Hoppas du blir kvitt förkylningen snart iaf... Resten får du nog stå ut med ;)

2007-09-06 @ 00:58:46
URL: http://blogg.cartom.se
Postat av: Carola

Nope, det var inte alls svårt med decoupage, bara att välja HUR man skulle sätta servetterna, vilket mönster man skulle göra :) Här fick jag idén ifrån: http://inredningsbloggen.blogg.se/gra_sjlv_och_pyssel.html Också skrollar du ner en liten bit, till inlägget; "Min rislampa"
Hon hade gjort en riktig romantisk och mysig rislampa:) Så det är bara att köpa lite decoupage och servetter och testa! :) Lycka Till!

2007-09-06 @ 13:53:16
URL: http://blogg.cartom.se

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback