Besöket..

.. i Arvidsjaur var himla trevligt! Som vanligt! :) Men inte helt oväntat hinner man ju inte göra i närheten allt av det man har tänkt göra, eller träffa alla som man har tänkt träffa.. Speciellt inte när man har lilleman med sig. Då kan man inte stressa o flänga runt lika mycket.. Men jag hann träffa dom viktigaste iallafall, förutom farmor och farfar då.. *förlåt* Nu har jag nästan dåligt samvete över att jag inte åkte ut till dom, men det tar nästan en hel dag att vara där.. *suck* Och är man bara är hem över lördag och söndag så.. Varför har man så lite tid??!?

Men kul hade jag iallafall, och säkert Hampus oxå! Han blev snabbt bästis med mormor & morfars katt Sixten (eller om det var katten som blev bästis med Hampus snarare..) och katten hade svåra problem att vika från Hampes sida. :)

Fredagkväll såg jag och Sussi på DateMovie. Lite sjuk-rolig film..  Men det var kul med sällskap iallafall!

Var ut på lördagkväll med vännerna. Skulle ju gå på tjejkväll på Stalo, men det började så tidigt så vi struntade i att kolla in dom manliga stripporna. Känns inte som om vi missade något.
Gick in efter 22 istället, då alla fick komma in, och mycket folk var det! Jäklarimig!
Tyckte inte att jag var ute så länge, om det inte var för den där förbaskade klockan som skulle ställas om till sommartid.. Då blev det ju helt plötsligt sent innan jag kom mig hem.
Och jag som inte är nån partypingla längre, och alltid går och lägger mig före 24, var ju helt slut på söndagen. Inte bakis. Nää, jag var faktiskt bara sååå jäkla trött. Jag pallar helt enkelt inte långa utekvällar längre.. :)

Tråkigt att helgen ska gå så fort.. Får inte dröja så länge tills jag är hem nästa gång!
Har sagt till mig själv att jag ska lämna Hampus hemma med pappa nästa gång så jag hinner göra lite mer / träffa mer folk. Fast samtidigt är ju det oxå lite tråkigt, vill ju ha med mig honom oxå!

Idag har lillen fått feber, så det blir att vara hemma från dagis imorrn. Tur att jag är ledig ons-fre..

Nää, nu ska jag se lite Desperate Housewives, sen sova!!


Kommentarer

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback