Ännu en söndag..

.. vilket innebär ännu mer jobb imorgon. Nåväl. Icke till att klaga, kommer ju att bli rikare än vad jag har varit på flera år, typ.
Idag hade vi planerat in att fara till Plupp-landet och bada. Men när Hampe vaknde efter lunchvilan så var hans ena öga alldeles kletigt.. Stackarn. Och med ögoninflammation blir det inget badande i badhuset, så vi for ut och åt lunch istället.
Som dom duktiga föräldrar vi är for vi till Frasses och käkade. Hampus fick en frasse-box med en miiiinihamburgare, osaltade strips och världens i särklass sämsta present. En parfymerat brevpappers-set som var pyntat med blommor, hjärtan och texten "DreamGirl" på. Ej för barn under 3 år. Det stank utav bara satan och återlämnades till Frasses med orden att det var nog kanske inte riktigt passande till vår son.

Hampus hjälpte (?) mig att skura idag. Han tog sin sopkvast och stoppade ner den i skurhinken och daskade sedan runt den på golvet litegrann. Det har nog aldrig varit så blött på köksgolvet som idag. Men han var så duktig och såg så stolt ut över att han minsann oxå kan skura! :)

Nu ska vi äta lite glass och glo på Parlamentet!

Kommentarer

Skriv dina hjärtevärmande tankar här:

Du heter:
Kom ihåg mig?

Din postlåda:

..Och du har säkert en blogg oxå..?:

Kommentar:

Trackback